تیپ پلاستی

میل به زیبایی از گذشته در انسان ها وجود داشته و همین امر موجب شده است که افراد همواره به دنبال راهی برای رفع نواقص ظاهری خود و دستیابی به ظاهری زیباتر باشند، دلیل روی آوردن اشخاص به انواع جراحی های زیبایی نیز همین موضوع می باشد. علم پزشکی همواره در حال پیشرفت بوده و با گذشت زمان روش های جراحی بسیاری برای رفع نواقص موجود در افراد که زیبایی آن ها و همچنین اعتماد بنفسشان را تحت تاثیر قرار داده است انجام می شود که عمل تیپ پلاستی که در واقع همان ترمیم نوک بینی می باشد یکی از محبوب ترین این جراحی هاست. دکتر مجتبی میرزاده ، بهترین جراح بینی یزد ، در همین باب مقاله ای را در اختیارتان گذاشته است.

 

تیپ پلاستی

 

عمل تیپ پلاستی چیست؟

عمل تیپپلاستی نوعی جراحی بینی بوده و به بیانی دیگر زیرمجموعه این جراحی زیبایی به شمار می رود، هدف از انجام آن برطرف کردن و اصطلاح ایرادات موجود در نوک بینی می باشد. با توجه به گفته های فوق می توان افرادی که تمام قسمت های بینی جز نوک بینی شان بدون ایراد است را به عنوان بهترین و مناسب ترین کاندیدای تیپ پلاستی معرفی نمود.

بهترین جراح بینی یزد در عمل زیبایی نوک بینی سعی می کند با بکارگیری تکنیک های مختلف، غضروف های نوک بینی را تعدیل و با این کار مشکلاتی همچون افتادگی را برطرف نموده، پهنای آن را کم کرده و در صورت بزرگ بودن نوک بینی آن را کوچک نماید.

نحوه جراحی کردن نوک بینی

طبق گفته های دکتر میرزاده ، عمل تیپ پلاستی را می توان با بی حسی موضعی یا آرام بخش انجام داد و حدود 45 دقیقه زمان می برد.  عمل کردن نوک بینی مانند جراحی زیبایی بینی با یک برش کوچک روی پوست در بین سوراخ های بینی (کلوملا) انجام می شود. پوست از غضروف جدا شده و بلافاصله نوک و ساختار دماغ نمایان می شود و می توان تغییرات مورد نیاز را در آن اعمال کرد و محل برش با بخیه های جذبی یا غیرقابل جذب بسته می شود.

غضروف‌های نوک پهن را می‌توان کوچک کرد تا نوک باریک‌ تر و بلندتر داشته باشند یا سوراخ‌های بینی را می‌توان باریک‌تر و متقارن‌تر کرد، همچنین پوست بینی را نازک تر می کنند. در صورت وجود انحراف سپتوم در نوک بینی، سپتوپلاستی را نیز می توان به راحتی طی جراحی تیپ پلاستی انجام داد.

دکتر میرزاده، جراح بینی در شهر بزرگ و زیبای یزد با بهره گیری از تجارب خود و ظرافت عملی که از آن برخوردار است ، نتیجه ای بسیار دقیق و رضایت بخشی را برای شما حاصل می کند.

 

تیپ پلاستی

 

کاندیدای عمل نوک بینی چه کسانی هستند؟

تشخیص قطعی در این رابطه که آیا شما کاندیدا مناسبی برای تیپ پلاستی هستید یا خیر از سوی جراح رینوپلاستی اتخاذ می شود.  نکته قابل توجه و بسیار مهم در رابطه با عمل تیپپلاستی این است که تنها افرادی که در ذیل به آن ها اشاره شده است از انجامعمل نوک دماغ  نتیجه مطلوبی را دریافت می کنند و بهتر است سایر افراد برای انجام آن اقدام نکنند:

  • افرادی که فاقد قوز بینی بوده یا قوز بینی شان کم می باشد.
  • کسانی که در نوک بینی خود دارای انحراف یا غیرقرینگی هستند.
  • اشخاصی که مایل به سربالا شدن نوک بینی شان هستند.

اقدامات قبل از عمل تیپ پلاستی

برای این که جراحی تیپ پلاستی شما به بهترین شکل ممکن پیش برود اقداماتی وجود دارد که باید قبل از عمل تیپ پلاستی آن ها را انجام دهید.

  • معاینه و مشاوره : در جلسات مشاوره ، جراح سابقه پزشکی شما را بررسی می‌ کند، معاینه فیزیکی انجام می ‌دهد و عکس‌ هایی از بینی شما می ‌گیرد. جراح همچنین در مورد جزئیات عمل ، مانند نوع بیهوشی ، مراحل جراحی و زمان ریکاوری صحبت خواهد کرد.
  • آمادگی ‌های پزشکی : برخی از آزمایشات و اقدامات پزشکی ممکن است قبل از تیپ پلاستی لازم باشد. جراح شما لیست کاملی از این موارد را به شما ارائه می‌ دهد. به طور کلی، ممکن است لازم باشد مصرف برخی داروها را قطع کنید، از مصرف دخانیات و الکل خودداری کنید و در صورت ابتلا به بیماری‌ های خاص، اقدامات احتیاطی را انجام دهید.
  • آمادگی ‌های شخصی : در روز عمل ، باید لباس ‌های راحت و گشاد بپوشید و از آرایش و عطر خودداری کنید. همچنین، باید از خوردن و آشامیدن 6 تا 8 ساعت قبل از عمل خودداری کنید. یک همراه داشته باشید که بتواند شما را به خانه ببرد و در 24 ساعت اول پس از عمل از شما مراقبت کند.

نکات مهم که بهتر است به آنها توجه داشته باشید :

  1. در مورد تمام داروها و مکمل‌ های گیاهی که مصرف می ‌کنید به جراح خود اطلاع دهید.
  2. اگر سابقه ابتلا به هرگونه بیماری یا آلرژی دارید، به جراح خود بگویید.
  3. در مورد انتظارات خود از عمل و نگرانی‌ هایتان با جراح خود به طور شفاف صحبت کنید.
  4. دستور العمل‌ های قبل و بعد از عمل جراح خود را به دقت دنبال کنید.
  5. در صورت مشاهده هرگونه عوارض جانبی ، فوراً با جراح خود تماس بگیرید.

عوارض عمل تیپ پلاستی چیست؟

عمل کردن نوک بینی نیز همچون سایر جراحی ها چنانچه توسط یک جراح بینی با تجربه و حاذق صورت گرفته و همچنین افراد دستورالعمل ها و مراقبت های پیش و پس از آن را به خوبی رعایت نمایند هیچگونه عارضه و خطر جدی را برای افراد در پی نخواهد داشت. تنها عارضه ناشی از  جراحی کردن نوک بینی مقداری کبودی، تورم، درد و التهاب است که کاملاً طبیعی بوده و با گذشت زمان برطرف می شود. لازم به ذکر است که دوران نقاهت رینوپلاستی نوک بینی نسبت به جراحی بینی کامل بسیار کوتاه تر می باشد.

دوره نقاهت و مراقبت های بعد از عمل کردن نوک بینی

جراحی تیپ پلاستی نیاز به بخیه و بانداژ جزئی دارد تا بیماران در صورت تمایل بتوانند روز بعد به سر کار خود باز گردند. بخیه ها معمولا جذبی هستند و به مرور در بدن جذب می شوند و ممکن است 3 تا 5 روز بینی تان بانداژ شود. گاهی اوقات می توان از آتل های سیلیکونی برای نگه داری نوک و بخیه ها استفاده کرد و بعد از حدود 5 روز برداشته می شود. با رعایت نکات زیر به بهبودی سریع تر خود کمک کنید:

  • تورم و کبودی بعد از 1 الی 2 هفته کاهش می یابد و جای نگرانی نیست.
  • از خم شدن و فعالیت های سنگین خودداری کنید.
  • انجام فعالیت های ورزشی برای مدت محدود، ممنوع می باشد.
  • طبق گفته های بهترین جراح بینی یزد ، بهتر است از مصرف الکل و اتعمال دخانیات در این مدت خودداری کنید.
  • از فین کردن در دوران نقاهت اجتناب کنید.
  • اگر جراحی سپتوپلاستی را در کنار تیپ پلاستی انجام دهید، اسپلینت های سیلیکونی بینی یا پانسمان ها در عرض 3 تا 5 روز برداشته می شوند.
  • سرفه یا عطسه شدید انجام ندهید، زیرا می تواند آسیب به بینی تان وارد کند.
  • به محل زخم و بخیه ها دست نزنید.

فیلم جراحی بینی بهترین جراح بینی یزد دکتر میرزاده

سوالات متداول

  • آیا جای زخم عمل نوک بینی با اسکار جراحی بینی متفاوت است؟

برش های به وجود آمده در نوک بینی با برش جراحی زیبایی دماغ تقریبا یکسان است و جای زخم یکسان باقی می ماند.

  • نتایج جراحی نوک بینی چه زمانی نمایان می شود؟

پس از جراحی تیپپلاستی، بیشتر تورم ها حدود 4 تا 6 هفته از بین می رود و نتایج جراحی ظاهر می شود، اما نتایج نهایی بعد از 9 تا 12 ماه نمایان می شود.

  • حداقل سن برای جراحی تیپ پلاستی چقدر است؟

رشد بینی در دختران زودتر از پسران تکمیل می شود. رشد بینی در پسران تا سن 18 سالگی ادامه می یابد، در حالی که در دختران رشد بینی، معمولاً در سن 16 سالگی پایان می یابد؛ بنابراین دختران در صورت نیاز می توانند بعد از 16 سالگی عمل زیبایی نوک دماغ  را انجام دهند، اما پسران بعد از 18 سالگی می توانند جراحی نوک بینی را انجام دهند. افراد بالغ در صورت مشکل یا بیماری هیچ مانعی برای انجام جراحی مذکور ندارند.

 

نظرات

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها