ورم بینی بعد از جراحی + علت ورم بعد از رینوپلاستی

یکی از عوارض شایع جراحی بینی در یزد ورم بینی بعد از جراحی است. با وجود اینکه این عارضه اصلا نگران کننده نیست اما مانع از مشاهده نتایج جراحی می شود. یعنی به دلیل وجود این تورم در بینی ، نمی توانید و ساختارو فرم جدید بینی را مشاهده کنید. اما راهکارهایی وجود دارد که می توان به راحتی آن را مدیریت کرده و میزان تورم را کاهش دهید. با ما همراه شوید تا بهترین راهکار ها را برای مدیریت ورم بینی در اختیار شما قرار دهیم.

 

ورم بینی بعد از جراحی - https://drmojtabamirzadeh.com/

 

 

علت ورم بینی بعد از جراحی چیست؟

همانطور که پیشتر اشاره کردیم ورم بینی مانع از مشاهده نتایج اصلی جراحی می شود. اما علت به وجود آمدن این تورم تغییراتی است که بهترین جراح بینی یزد در ساختار ، اسکلت و بافت بینی به وجود می آید. در واقع این تورم واکنش دفاعی بدن به جراحی است که به آن ورم اولیه نیز می گویند. اما ورم دیگری نیز وجود دارد که ممکن است از بین رفتن آن ماه ها طول بکشد. این تورم که به ورم ثانویه نیز معروف است در اثر تجمع مایعات در لایه زیرین پوست اتفاق می افتد.
اما به طور کلی باید بدانید که برای از بین رفتن ورم بعد از جراحی باید صبور باشید. زیرا این پروسه ممکن است به طول بیانجامد. بنابراین اگر فکر میکنید آدم عجولی هستید که نمی توانید برای دستیابی به نتایج جراحی خود صبر کنید ، شما گزینه مناسبی برای انجام این عمل نیستید.

مراحل کاهش ورم بینی بعد از عمل

مرحله اول
در 10 روز ابتدایی بعد از عمل تورم بینی شما رو به افزایش است. این تورم از روز سوم روز به روز بیشتر می شود. از طرفی ممکن است این تورم با کبودی ناحیه چشم هم همراه شود. بنابراین آمادگی این را داشته باشید تا با مشاهده ای عوارض شگفت زده نشوید. این تورم از روز دهم به بعد کاهش می یابد. از این رو تنفس شما به خاطر کاهش تورم داخل بینی آسان تر می شود.
مرحله دوم
بعد از گذشت 7 تا 10 روز بعد از عمل پوست شروع به کلاژن سازی می کند تا بتواند جای بخیه ها را ترمیم کند. در این دوره استفاده از چسب بینی الزامی است. زیرا استفاده از چسب ، فضای بین استخوان و پوست بینی را از بینی می برد و مانع از کلاژن سازی در این فضا می شود. زیرا کلاژن سازی در این ناحیه باعث ضخیم شدن پوست بینی و بزرگ تر شدن اندازه بینی می شود.
مرحله سوم
این مرحله تا یک سال بعد از جراحی به طول می انجامد. در این بازه زمانی کلاژن تولید شده در ناحیه بینی با بافت بینی یکی شده و بینی به حالت منعطف خود باز می گردد. بعد از گذشت یک سال از جراحی می توانید نیتجه نهایی عمل بینی خود را مشاهده کنید.

انواع ورم بینی بعد از جراحی

ورم بعد از جراحی بینی در چندین نوع است که هر کدام علت و ویژگی های خود را دارد. انواع ورم بینی عبارت است از:

ورم حاد

این نوع ورم که تا دو ماه بعد از جراحی قابل مشاهده است ، به دلیل ضرباتی است که حین جراحی به بینی وارد شده است. در بینی های استخوانی یک ماه بعد از جراحی ، ورم حاد از بین خواهد رفت اما این بازه زمانی در بینی های گوشتی بیشتر است به گونه ای که ممکن است تا دو ماه ، کاهش این نوع ورم در بینی های گوشتی به طول بیانجامد.

ورم مزمن

یک طرفه ، ورم دو طرفه و تورم نوک بینی از انواع ورم مزمن هستند که پس از گذشت زمان از بین خواهند رفت. این ورم به دلیل تجمع مایع در لایه زیرین پوست است.

ورم کاذب

این نوع تورم بیشتر در بینی های استخوانی دیده می شود. زیرا دلیل این نوع تورم تراشیدن استخوان ها و غضروف های بینی است.

ورم فیبروز

به این نوع تورم گوشت اضافه نیز گفته می شود. عموماً گوشت اضافه در محل بخیه ها ایجاد می شود و ممکن است هرگز از بین نروند.

ورم بینی بعد از جراحی چند وقت از بین می رود؟

به طور کلی عمده ورم بینی یعنی 60 تا 70 درصد از آن دوماه بعد از جراحی از بینی رود. و 80 تا 90 درصد آن تا یک سال بعد از جراحی از بین خواهد رفت. بنابراین برای مشاهده نتایج اصلی جراحی خود تا یک سال باید صبر کنید. زیرا قبل از این بازه زمانی شما به جای مشاهده فرم اصلی بینی ، تورم را میبینید.

برای کاهش ورم بینی بعد از جراحی چه باید کرد؟

  1. در روز های ابتدای بعد از عمل برای کاهش تورم از کمپرس سرد استفاده کنید.
  2. انجام فعالیت های سنگین باعث افزایش ورم بینی بعد از جراحی می شود.
  3. در این وران مصرف مایعات را به حداکثر برسانید و به مقدار کافی آب بنوشید.
  4. داروهای ضدالتهابی که پزشک تجویز کرده را به طور مرتب مصرف کنید.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

نظرات

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها